Nieuws

VERGOEDING KOSTEN AED NA EEN REANIMATIE

Uw AED gebruikt bij een reanimatie? De gemaakte kosten worden vanaf 1 januari 2018 door de Regionale Ambulancevoorziening vergoedt. Wanneer een AED gebruikt is bij een reanimatie moet deze door de eigenaar weer gebruiksklaar worden gemaakt. De elektroden (pads) moeten vervangen worden en bij sommige AED’s moet ook de batterij worden vervangen. Deze kosten konden in het verleden verhaald worden bij de zorgverzekeraar van het slachtoffer. Alleen in de praktijk werd hier weinig gebruik van gemaakt door de eigenaar van de AED. Dit om het slachtoffer of de familie hier niet mee lastig te vallen. De minister van Volksgezondheid, … Meer lezenVERGOEDING KOSTEN AED NA EEN REANIMATIE

Certificering REOB 4.0

Om onze kwaliteit op het gebied van onderhoud blusmiddelen te waarborgen hebben wij een kwaliteit systeem conform het CCV REOB 4.0 schema. Wij worden jaarlijks door de KIWA getoetst. Ook voor 2017 weer met goed gevolg doorlopen en ons certificaat ontvangen.

Vacature onderhoudsmonteur REOB (kleine blusmiddelen)

Vanwege de uitbreiding en groei van ons bedrijf zijn wij per direct opzoek naar een ervaren onderhoudsmonteur REOB (kleine blusmiddelen). Als REOB monteur is het van belang dat je zelfstandig, in overeenstemming met de voorschriften onderhoudswerkzaamheden kunt uitvoeren aan kleine blusmiddelen en overige veiligheidsmiddelen. Je belangrijkste taken zijn: • Onderhoud, reparaties en nieuw levering van brandblussers, brandslanghaspels, droge blusleidingen, noodverlichting en verbandtrommels bij onze klanten. • Het adviseren van de klant op het gebied van brandveiligheid • Het administratief verwerken van de uitgevoerde werkzaamheden Functie eisen: • In het bezit van het diploma Onderhoudsmonteur Kleine Blusmiddelen (REOB) • In … Meer lezenVacature onderhoudsmonteur REOB (kleine blusmiddelen)

Brandbeveiliging bij dak werkzaamheden

Wij krijgen regelmatig vragen over wat een dakdekker aan preventie middelen bij zich moet hebben bij werkzaamheden op het dak. De richtlijnen hiervoor zijn in basis vast gelegd in de Arbeidsomstandighedenwet (ARBO wet). In artikel 5 van de ARBO wet is vastgelegd dat de werkgever schriftelijk vastlegt welke risico’s er zijn en welke risico beperkende maatregelen hiervoor getroffen moeten worden. Dit moet doormiddel van een risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) worden vastgelegd. Om eenheid in de te nemen risico beperkende maatregelen te krijgen zijn er vaste afspraken vastgelegd in de CAO voor de Bitumineuze en Kunststof Dakbedekkingsbedrijven . Deze afspraken zijn … Meer lezenBrandbeveiliging bij dak werkzaamheden

MasterClass Veiligheid op de Werkvloer

Maandag 20 juni wordt er een Masterclass Veiligheid op de werkvloer georganiseerd bij Vuurrood Veiligheid. Wilt u als ondernemer beter omgaan met veiligheid bent u van harte welkom op deze Masterclass.   Wij als eFBé Beveiligingen BV verzorgen tijdens deze Masterclass het onderdeel Brandbeveiliging en Preventie.   Wij ontmoeten u graag op 20-6. Kijk op onze Facebook pagina voor meer informatie middels een filmpje.