Slimme rookmelder

Bent u op zoek naar een slimme rookmelder/brandmelder welke in geval van een calamiteit niet alleen in uw huis een signaal afgeeft, maar u ook waarschuwt als u niet thuis bent?

Ziet u alleen op tegen de veelal ingewikkelde systemen die geprogrammeerd, geconfigureerd moeten worden en lastig te koppelen zijn?

Wij kunnen u helpen met zeer eenvoudig te koppelen melders. Ook het later uitbreiden van het aantal melders of het toevoegen van gebruikers toevoegen die gewaarschuwd moeten worden in geval van een calamiteit is zeer eenvoudig.

Cavius draadloos koppelbare rookmelders welke door middel van een zeer eenvoudige app pushmeldingen op uw smartphone geven.

Complete range van verschillende type melders, hub en app

Na installatie van de hub (voeding en internetkabel aansluiten) downloadt u op uw telefoon de app. Via de app wordt u stap voor stap geholpen om verbinding te maken met de hub. Na het koppelen van uw telefoon aan de hub wordt met eenvoudige duidelijk afbeeldingen stap voor stap geholpen met het koppelen van de melders aan uw systeem.

Vervolgens kunt u via de app de melders testen, de actuele status uitlezen en krijgt u pushnotificaties van alarmen, testen en de status van de gekoppelde melders zoals een melding wanneer het batterijniveau laag is. Via de melding in de app is eenvoudig te zien welke melder een alarm of een storing geeft.

In geval van een alarm geven alle in het systeem aanwezige melders een signaal. Dit betekent dat ook de melder in de kelder gehoord wordt wanneer u op zolder bent.

Het Cavius systeem omvat naast rookmelders ook temperatuurmelders voor bijvoorbeeld uw keuken, een watermelder voor de ruimte waar de wasmachine staat en is zelfs uit te breiden met een deur(magneet) contact en een bewegingsmelder. Hierdoor kunt een naast brand ook water- en inbraaksignaleringen op uw telefoon ontvangen. In de toekomst wordt ook een koolmonoxidemelder geïntroduceerd.

De Cavius slimme rookmelder is voorzien van eenvoudig uitwisselbare Lithium batterijen welke tot 5 jaar meegaan.

Cavius heeft de kwaliteit van haar producten bijzonder hoog in het vaandel. Zo worden alle producten aan het eind van het productieproces individueel getest. Van elke productieserie wordt daarna nog middels een steekproef getest door een extern en onafhankelijk laboratorium om zeker te zijn dat de oorspronkelijke ontwerp eisen steeds gehaald blijven worden.

Heeft u interesse in een eenvoudig brandalarmsysteem voor het beveiligen van uw woning? Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op.

We adviseren om op de aangegeven locatie een melder te plaatsen