Slimme rookmelder

Bent u opzoek naar een slimme rookmelder/brandmelder welke in geval van een calamiteit niet alleen in u huis een signaal afgeeft, maar ook u waarschuwt als u niet thuis bent?

Ziet u alleen op tegen de veelal ingewikkelde systemen welke geprogrammeerd, geconfigureerd moeten worden en lastig te koppelen zijn?

Wij kunnen u helpen met zeer eenvoudig te koppelen melders. Ook het later uitbreiden van het aantal melders of gebruikers toevoegen welke gewaarschuwd moeten in geval van een calamiteit is zeer eenvoudig.

Cavius draadloos koppelbare rookmelders welke doormiddel van een zeer eenvoudige app Push meldingen op u smartphone geven.

Complete range van verschillende type melders, hub en app

Na installatie van de hub (voeding en internetkabel aansluiten) downloadt u op u telefoon de app. Via de app wordt u stap voor stap geholpen om verbinding te maken met de hub. Na het koppelen van u telefoon aan de hub wordt met eenvoudige duidelijk afbeeldingen stap voor stap geholpen met het koppelen van de melders aan u systeem.

Vervolgens kunt u via de app de melders testen, de actuele status uitlezen en krijgt u push notificaties van alarmen, testen en status van de gekoppelde melders zoals bijvoorbeeld een laag batterij niveau melding. Via de melding in de app is eenvoudig te zien welke melder een alarm of een storing geeft.

In geval van een alarm geven alle in het systeem aanwezige melders een signaal. Dit dat ook de melder in de kelder gehoord wordt wanneer u op zolder bent.

Het Cavius systeem omvat naast rookmelders, temperatuurmelders voor bijvoorbeeld u keuken, een watermelder voor de ruimte waar de wasmachine staat en is zelfs uit te breiden met een deur(magneet) contact en een bewegingsmelder. Hierdoor kunt een naast brand ook water en inbraak signaleringen op u telefoon ontvangen. In de toekomst wordt ook een koolmonoxidemelder geïntroduceerd.

De Cavius slimme rookmelder is voorzien van eenvoudig uitwisselbare Lithium batterijen welke tot 5 jaar meegaan.

Cavius heeft de kwaliteit van haar producten bijzonder hoog in het vaandel. Zo worden alle producten aan het einde van het productieproces individueel getest. Van elke productieserie wordt daarna nog een steekproef getest door een extern en onafhankelijk laboratorium om zeker te zijn dat de oorspronkelijke ontwerp eisen steeds gehaald blijven worden.

Heeft u interesse in een eenvoudig brandalarmsysteem voor het beveiligen van u woning? Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op.

We adviseren om op de aangegeven locatie een melder te plaatsen